• Start
  • Wedstrijden
  • Nationale competities

Nationale kalender

calendarOp deze pagina zullen alle wedstrijden terug te vinden zijn die rechtstreeks door de nationale koepen 'Royal Belgian Archery' georgansieerd worden. Dit zijn de verschillende Belgische Kampioenschappen, de BAOC-wedstrijden (Belgian Archery Outdoor Cup) en de BAIC-wedstrijden (Belgian Archery Indoor Cup).

De wedstrijden worden georganiseerd door clubs die aangesloten zijn bij de HBL of LFBTA en hierbij een aanvraag voor dergelijke wedstrijden hebben ingediend. In dit overzicht zullen de uitnodigingen en resultaten steeds gepubliceerd worden. 

 

 

Winterseizoen 2016

DATUM TYPE COMPETITIE  ORGANISATOR INSCHRIJVING
29/10/2016 Doel WA- BAIC-wedstrijd WSS (Compound) WSS Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
30/10/2016 Doel WA- BAIC-wedstrijd WSS (Recurve) WSS Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
         
19/11/2016 Doel WA-BAIC-wedstrijd KJS (Compound) KJS Info@Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
20/11/2016 Doel WA-BAIC-wedstrijd KJS (Recurve) KJS Info@Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
       
27/11/2016 3D IFAA-BBHC-wedstrijd AGC AGC Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
         
  Doel Belgisch Kampioenschap Jeugd    
  Doel Belgisch Kampioenschap Volwassenen    

 

Uitnodiging IFAA-wedstrijd AGC (Belgian Bowhunting Championship) 

uitnodiging AGC

Hoofdsponsors

Ethias
Be Gold
Easton Archery
lotto

Wij zijn lid van

fita
logo coib
emau
IFAA

Contact RBA

Bureau
Marathonlaan, 1 
B - 1000 Brussel

Postadres
Royal Belgian Archery
M. Patrick Wiggeleer 
Kasteelstraat 7 b5 
B - 1853 Strombeek-Bever

E-mail 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Copyright Royal belgian Archery - Webdesign by Nextmove